PFM medical

PFM medical

Najkvalitetniji mikrotomski noževi na svjetskom tržištu,Feather, za dobivanje najfinijih mikrotomskih rezova valičine od jednog do nekoliko mikrometara debljine poznati pod imenima A35,S35,N35,R35,C35. Noževi za preuzimanje tkiva d=130mm i 260 mm te pribor raznovrsnih drški i noževa za autopsiju i disekciju dužine 100, 170 i 325 mm samo su dio asortimana koji koriste histotehnološki laboratoriji naših zdravstvenih ustanova, fakulteta te znanstveno-istraživačkih instituta.

Nosači za montažu jednokratnih mikrotomskoh noževa tipa 160, 160E, 240,240D,130, 130C te pribor za navedene nosače. Uređaji za rezanje tkiva kao klizni mikrotomi Slide 2002,2003,4003E , rotacioni mikrotomi, stanice za uklapanje tkiva, histološke kupelji samo su dio medicinskog programa ove renomirane tvrtke.


www.pfmmedical.com

Retsch

Retsch

Drobilice za drobljenje tvrdih materijala. Mlinovi za usitnjavanje i mljevenje tvrdih,krhkih, lomljivih, elastičnih, vlaknastih,mokrih i suhih uzoraka. Vibracione tresilice sa analitičkim sitima za prosijavanje i granulometriju. Uređaji za odvajanje uzoraka, brzo sušenje i analizu mikrometarske i nanometarske veličine čestica uzoraka.

Ova vodeća svjetska tvrtka u području proizvodnje uređaja za homogeniziranje krutih uzoraka garantira vam
svojim 100-godišnjim iskustvom visoku kvalitetu i pouzdanost ovih uređaja. Našim 15-godišnjim iskustvom u prodaji i savjetovanju kupaca Retsch uređaja nastojat ćemo doprinjeti i vašem zadovoljstvu u njihovu korištenju.

www.retsch.de

 

Zeiss

Zeiss

Rutinski, istraživački mikroskopi, mikroskopi sa pripadajućim digitalnim mikrofotografskim i video sistemima, stereo lupe, IVF mikrosistemi te ostali proizvodi Zeiss programa mikroskopije. Kontaktirajte nas i iskoristite naše 14-godišnje prodajno iskustvo u ovom području. Sa zadovoljstvom ćemo vas savjetovati i pružiti vam kompletnu uslugu te instalaciju i servis opreme.www.zeiss.de

Vitlab

Vitlab

VITLAB GmbH je renomirani proizvođač plastičnog laboratorijskog posuđa i pribora za tretiranje tekućina sa 100-godišnjim iskustvom u području proizvodnje i stalnog usavršavanja kvalitete svojih proizvoda. U katalogu našeg partnera naći ćete potrebne informacije o proizvodima za titriranje, doziranje, pipetiranje i mjerenje volumena tekućina. Također ćete pronaći i laboratorijsko posuđe A klase za tretman, odmjeravanje i spremanje tekućina kao i izbor pribora za pripravu, separaciju i koncentraciju tekućina.


www.vitlab.com

Pel preservation

Pel preservation

Tvrtka Preservationequipment Ltd iz Engleske renomirani je svjetski dobavljač potrošnog materijala i uređaja za arhiviranje, konzerviranje i restauraciju arhivske građe. Naše dugogodišnje iskustvo partnerstva s ovom tvrtkom omogućit će vam dobavu pouzdanih i kvalitetnih materijala kojima ćete biti zadovoljni u vašoj svako-dnevnoj restauratorskoj djelatnosti.www.pel.eu