O nama

Tvrtka Aspecta d.o.o. osnovana je da bi zadovoljila potrebe svojih korisnika i budućih kupaca za kvalitetnom laboratorijskom i medicinskom opremom te im adekvatno tome pružila odgovarajuću kvalitetu održavanja iste.

U svom prodajnom programu nudimo opremu renomiranih proizvođača kao što su Pfm Medical AG, Retsch, Verder Group, Zeiss i drugi.

Za opremanje histotehnološkog medicinskog laboratorija možemo vam ponuditi vrhunsku opremu proizvođača Pfm Medical AG, klizne i rotacione mikrotome, uklapače tkiva, termostatirane histo-kupelji, te također i mikrotomske nožiće vrhunske japanske kvalitete proizvođača Feather Safety Razor Ltd. Ovi nožići tipa A35, S35, N35, C35 i ostali, predstavljaju sam vrh kvalitete i pouzdanosti
u dobivanju najtanjih i najfinih rezova tkiva bez ostataka rezidua u što su se uvjerili mnogobrojni korisnici u Hrvatskoj i u svijetu usporedivši ih sa sličnim proizvodima koji se nalaze na tržištu.
Pribor za autopsiju i disekciju kao drške, oštrice, škare te nosači noževa, za montažu jednokratnih nožića na mikrotomu također su dio iz našeg Feather Programa.

U području konzervacije i restauracije arhivske građe i dokumenata niz smo godina prisutni kao dobavljač potrošnog materijala i laboratorijske opreme gdje naročito želimo istaknuti našu dugogodišnju uspješnu suradnju sa institucijom Hrvatskog državnog arhiva.

Osim ranije navedene opreme i potrošnog materijala posebna specijalnost su nam područje mikroskopije te oprema za karakterizaciju i granulometrijsko frakcioniranje čestica krutih uzoraka našeg partnera Retsch GmbH. Stoga ćemo vas rado savjetovati i u suradnji sa vama koristiti naša 15-godišnja iskustva prodaje, servisa i kontakata sa korisnicima Retsch opreme za mljevenje,
frakcioniranje i karakterizaciju čestica uzoraka krutih tvari. Također smo vam spremni pružiti savjet za kupnju vama odgovarajućeg tipa mikroskopa kojim želite opremiti vaš laboratorij.
Svoju kompetentnost u tom području crpimo iz 14-godišnjih iskustava naših djelatnika stečenih radom u predstavništvu Zeiss GmbH u Hrvatskoj i opremanju istraživačkih laboratorija u raznorodnim institutima, fakultetima i tvrtkama Zeiss-mikroskopima.

Ukoliko za rad u vašem laboratoriju i njegovo opremanje budete trebali drugačiju opremu poput : kupelji, laboratorijskih miješalica, tresilica, termostata, inkubatora, autoklava, homogenizatora, laboratorijskih peći, laminarnih komora i drugu slobodno nam se obratite

…i za vas ćemo pokušati pronaći najoptimalnije i najpovoljnije riješenje.

Osnovni podaci

Tvrtka: ASPECTA d.o.o.

Poduzeće za prodaju i servis laboratorijskih i medicinskih uređaja i potrošnog materijala

Sjedište i adresa: Zagreb, Kapucinska 34

OIB: 80619169099

MBS: 080053622

Šifra djelatnosti po NKD: 52482

Temeljni kapital: 29.600,00 kn, uplaćen u cijelosti

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu

Članovi uprave: Ivan Kutija, direktor

Vesna Starešinčić Kutija, direktor,

Žiro-račun/IBAN: HR3824020061100076344, Erste Steiermaerkische bank D.D.